Det er ikke gratis at kæmpe mod et erhverv, som tjener millioner af kroner på at forurene vort fælles havvand, badevand og fiskevand. Det koster blod, sved og tårer - samt penge på kistebunden.


BLAK’s film om Hjelm, omhandlende konsekvenserne af de planlagte havbrug, er på ganske få dage blevet set af næsten 50.000 mennesker. Vi er meget glade for at nå så langt ud med vort budskab, og vi takker alle, der har set med. Men Facebook er én ting - noget helt andet er at få journalister og de store medier som aviser og TV-kanaler til at sætte tilstrækkeligt fokus på havbrugsplanerne og deres fatale konsekvenser for havmiljøet. Det sker i meget begrænset omfang i dag. 


Vi her på www.nejtilhavbrug.dk - som miljøgruppen BLAK er en del af - har haft en stor annonce i magasinet Fisk & Fri, som vi har fået rigtig god respons på. Det budskab vil vi gerne eksponere yderligere i den trykte dagspresse, som er det helt rigtige medie til at få budskabet ud til virkelig mange mennesker. Vi forsøger derfor at indsamle penge til formålet, så vi kan få annoncen endnu længere ud - engang i september måned.
Hvis du har mulighed for og lyst til at yde en skærv til sagen, så er vi meget taknemmelige. Du kan indsætte dit bidrag på vort


MobilePay nummer 72548 mærket “Donation”


Så sender vi en rigtig venlig tanke retur til de glade givere! Oplys også gerne, om du vil være medlem af havbrugs-modstandsgruppen BLAK. Prisen for et år er kr. 100,-


Hvis du har mulighed for og lyst til at yde en skærv til sagen, så er vi meget taknemmelige.

Du kan indsætte dit bidrag på vort


MobilePay nummer 72548 mærket “Donation”


Så sender vi en rigtig venlig tanke retur til de glade givere! Oplys også gerne, om du vil være medlem af havbrugs-modstandsgruppen BLAK. Prisen for et år er kr. 100,-
Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du give din mening til kende og protestere mod de nye havbrug ved at klikke ind på siden her:


https://www.skrivunder.net/nej_til_havbrug_i_kattegat__ja_til_maritim_nationalpark


Nej til havbrug - v. Nina Bjarup Vetter - fmd. BLAK - Jægergårdsvej 4 - 8400 Ebeltoft

Mobil 6139 4064 - Mail: blaknejtilhavbrug@gmail.com


Tilbage til indholdsfortegnelsen
“Nej til havbrug” er en sammenslutning af foreninger og enkeltpersoner, der alle er imod etableringen af forurenende åbne havbrug i danske farvande. Som ikke ønsker norske tilstande.


Alle indlæg står for de enkelte forfatteres egen regning.

Teksterne må frit citeres og anvendes

mod behørig kildeangivelse.

 

Støt os i vor kamp mod havbrugene