Jyllands-Posten annonce


Miljøforeningen Blak har netop haft en ny annonce i Jyllands-Posten: Søndag den 12. maj 2019. Denne gang omhandlende, hvorvidt en siddende regering blot kan tilgodese sine egne venner med fri forurening af det Kattegat, der burde og bør være fælleseje.


Det Kattegat, som skal levere livsnødvendigt rent vand til Østersøen. Hvilket vi har forpligtet os til via Helcom-samarbejdet. Det Kattegat, som skatteydere inde på land har betalt milliarder af skattekroner på at rense. Blot for at få det hele svinet til igen af regeringens planlagte nye havbrug, hvis ejere vil score millioner i let profit på at forurene det igen.


Dette misforhold har vi gjort opmærksom på i vor seneste annonce i landets største avis, Morgenavisen Jyllands-Posten. Her kan du også se vort nye nationalpark-logo, der skal supplere det gamle:

Så meget vil regeringens planlagte havbrug forurene kystområderne langs Kattegat med kvælstof


Grafik: Dagbladet Information
Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du give din mening til kende og protestere mod de nye havbrug ved at klikke ind på siden her:


https://www.skrivunder.net/nej_til_havbrug_i_kattegat__ja_til_maritim_nationalpark


Nej til havbrug - v. Nina Bjarup Vetter - fmd. BLAK - Jægergårdsvej 4 - 8400 Ebeltoft

Mobil 6139 4064 - Mail: blaknejtilhavbrug@gmail.com


Tilbage til indholdsfortegnelsen
“Nej til havbrug” er en sammenslutning af foreninger og enkeltpersoner, der alle er imod etableringen af forurenende åbne havbrug i danske farvande. Som ikke ønsker norske tilstande i Danmark.


Alle indlæg står for de enkelte forfatteres egen regning.

Teksterne må frit citeres og anvendes

mod behørig kildeangivelse.

 

Hvem ejer egentlig Kattegat?