For nylig gik Nej til Havbrug til filmen. Nu gælder det dagspressen!


Al ære og respekt for internettet, hvor www.nejtilhavbrug.dk allerede ligger lunt med flere tusinde månedlige visninger. Internettet når godt ud og er billigt i drift. Men de trykte medier er stadig mere effektive, hvis man vil have sit målrettede budskab ud til endnu flere. For ikke så længe siden lagde lystfiskermagasinet Fisk & Fri en hel gratisside til vor kamp mod de forurenende havbrug, og det er vi dem dybt taknemmelige for.


Gratis bliver det imidlertid aldrig i de store og landsdækkende medier, hvortil Morgenavisen Jyllands-Posten jo hører. Da skal der penge på bordet, hvis man vil se sig selv på tryk og vide, at man bliver set af andre end lige netop inderkredsen af ligesindede. Takket være et godt salg af mærkater og t-shirts samt via donationer fra vore trofaste støtter har vi fået økonomisk mulighed for at få vor sag landsdækkende frem i netop Jyllands-Posten.


Det skete i en helside i det netop udgivne tillæg om Jagt & Fiskeri i Jyllands-Posten søndag den 30. september. Og det bliver ikke det sidste, du hører til os i de trykte medier. Tåbeligheden bag de planlagte havbrug skal frem i lyset - med behørigt fokus på de politiske partier, der har vedtaget loven:


Venstre, Konservative, Liberal Alliance, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti. Det er her, de skyldige skal findes. Dem, der står bag fejltagelsen. Resten af Folketinget stemte klogeligt imod nye forurenende havbrug i Kattegat.


Sådan tager vor helside i Jyllands-Posten sig ud:
Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du give din mening til kende og protestere mod de nye havbrug ved at klikke ind på siden her:


https://www.skrivunder.net/nej_til_havbrug_i_kattegat__ja_til_maritim_nationalpark


Nej til havbrug - v. Nina Bjarup Vetter - fmd. BLAK - Jægergårdsvej 4 - 8400 Ebeltoft

Mobil 6139 4064 - Mail: blaknejtilhavbrug@gmail.com


Tilbage til indholdsfortegnelsen
“Nej til havbrug” er en sammenslutning af foreninger og enkeltpersoner, der alle er imod etableringen af forurenende åbne havbrug i danske farvande. Som ikke ønsker norske tilstande i Danmark.


Alle indlæg står for de enkelte forfatteres egen regning.

Teksterne må frit citeres og anvendes

mod behørig kildeangivelse.

 

Havbrug i Jyllands-Posten